Tikka Masala
Tikka Masala består av koriander, spisskummen, hvitløk, paprika, ingefær, chili og peppermynte. Krydderet brukes vanligvis til kylling tikka masala. Som de fleste curryretter, antas det å ha antibakterielle egenskaper. Disse krydderne finnes i retter fra land med varmt klima hvor kjøtt må konserveres. Derfor, på grunn av kombinasjonen av forskjellige krydder, antas det at Tikka Masala har en gunstig effekt på helsen til de som konsumerer det.
Navnet Tikka Masala ble nevnt og funnet for første gang i det moguliske imperiet i Sør-Asia. Deretter forsvant navnet i århundrer. Det ble deretter et veldig populært krydder i Europa på midten av 1900-tallet. Mange indiske migranter kom til Storbritannia i denne perioden, åpnet restauranter og begynte å servere kylling Tikka Masala, som betyr kylling tilberedt med mange krydder. Noen år senere
Forpakning: 250g, 500g og løsvekt